ERZURUMLU İŞ İNSANI YAVUZ: “ERZURUM’DA SU SATTIĞIM GÜNLERİ ÖZLÜYORUM”

ERZURUMLU İŞ İNSANI YAVUZ: “ERZURUM’DA SU SATTIĞIM GÜNLERİ ÖZLÜYORUM”

.

Haber: Gamze İSPiRLİ

Erzurumlu İş İnsanı Dr. Şakir Yavuz, teknolojik yatırımlarını Erzurum'da tanıttı. 

Palan Otelde gerçekleşen lansman toplantısında şirketin yatırımları ve  hedefleri konuşuldu. 

ConiaSoft  Doğu Anadolu Genel Koordinatörü İlker Özkara’nın  girişimleriyle  Erzurum’da yapılan toplantıda 22 ülkede 55 alanda faaliyet gösteren şirketin yaptığı çalışmalar ele alındı. 

ERZURUM’DA SU SATTIĞIM GÜNLERİ UNUTMADIM 

Yavuz, 1970 li yıllarda Erzurum’da Gürpınar sineması önünde su sattığını anımsatarak,,  o günleri özlediğini söyledi. 

Erzurum’un kendisinde özel bir yeri olduğunu belirten Yavuz, “ Erzurum’da bulunmaktan çok mutluyum.  Şirketin Etzurum’’da tanıtımın yapılmasına katkı sağlayan İlker Özkara  Beye teşekkür ediyorum. Erzurum benim için özel bir yer 1978 yılında Erzurum’da Gürpınar Sineması önünde su sattığım yılları unutmadım. O yılları özlüyorum.  Bana o günler mi bu günler mi diye sorsalar o günlerimi tercih ederim. Kentin iklimsel yapısı teknolojik yatırımlar için uygun. Bu potansiyelin değerlendirilmesi için girişimlerde bulunacağız” dedi. 

Yavuz, yatırımlarının  yerli ve milli olduğunu belirterek şunları söyledi: “

 "ConiaSoft Yazılımları tamamen yerli ve milli olacak şekilde ve özellikle SourceCode' ları Türkiye'ye ait olarak geliştirilmiştir. ConiaSoft yazılımları yapay zeka ve machine learning temellidir. ConiaSoft olarak bizler, Türkiye'nin gelecek teknolojilerinde önemli bir konumda olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Türkçe olarak yazılan ConiaSoft ürünleri "Made in Türkiye" damgası ile Türkiye ve Dünya pazarına bir Türk markası olarak sunulacaktır”

ConiaSoft  Doğu Anadolu Genel Koordinatörü İlker Özkara’ ise Yavuz ve ekibini Erzurum’da ağırlamaktan mutluluk  duyduklarını  ifade etti.

Özkara,  yerli ve milli üretimin  ekonomide önemli bir yete sahip olduğunu belirterek,  kentte bu alamda yatırımlar yapılması için herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi. 

Toplantıya  farklı ülkelerdeki şirket yetkilileri çevrim içi  katılım sağlayarak, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 

 

 

 



Başlık